EN TROGEN MEDMEDBORGARE

Mitt namn är Johan Hallberg-Lütz. Jag vill berätta för dig hur Anfasia kan förändra livet för oss som vandrar omkring bland smuts och fulhet, odör och röra.

När jag såg ljuset för första gången blev jag alldeles bländad. Nyfiken på vad tecknet kunde betyda följde jag det med öppen blick. Anfasia bredde ut sig i all sin härlighet och där stod jag, liten och överväldigad, men samtidigt styrkt och rakryggat kavat. Av min forna hopsjunkenhet fanns inte ett spår. Jag hämtade min fru så att även hon skulle få del av det underbara och även om hon först tvekade, blev hon strax övertygad av den förträfflighet som mötte henne.

Här fanns allt vad vi älskat sedan barnsben, gamla vänner och bekanta, souvenirer från semesterresor och till och med min älsklingskofta från förr. Överallt rådde ordning och stadiga händer tog våra och lärde oss vänliga gester.

Jag vill uppmana dig att ta chansen om ljuset lyser mot dig. Följ tecknet och träd in i Anfasia. Lämna ditt imperfekta liv och låt oss tillsammans bli bättre, renare och snyggare.

De varmaste av varma hälsningar från

Johan Hallberg-Lütz